Frågor o svar!




FRÅGOR O SVAR!

Du vet väll om att det finns kemikalier i färgen som e farligt och kan göra så barnet får missfärgat hår?:

haha nä det vet jag inte, eftersom att det inte stämmer :)
min släkting e frisör och har en egen salong, så har frågat henne..
har även kollat runder.. för klart jag hört om det men de e absolut inte farligt :)
det var förr som dom hade i ett visst starkt skit i färgen haah men de va farligt även för frisörerna så därför finns inte det mer :) helt ofarligt!

Ditt hår blev superfint när du färgade det, riktigt bra, jag undrar vilken färg du har? vilket märke? gör du det själv eller hos frisören?:

tack så mkt , många kommentarer ja fått för håret, man tackar!
jag färgar det hos min mormors syster som har en hårslaong :)
vi blandar tre olika färger eller vad man ska säga..
11N, 11A och blond and cream ach!
sen tar vi i lite ask ist för golden så blir det vitare ist för guldigare :)
de e inte bra att bleka så därför kör jag på färg :)


Jag har hört att om man har pircing i navlen när man är gravid så kan det spricka?:

ja det är såklart olika.. vissa behåller vanlig pircing o då kan den spricka, vissa tar ut den men de spricker ändå.. sen vissa köper gravid pircing som jag har gjort och den spricker .. men det finns folk som klarar det .. rätt många faktiskt .. så jag hoppas på det bästa o ger det en chans :)

Kan du inte spärra så du slipper dumma kommentarer?:

jo det kan jag, men jag gör inte det, vissa saker är patetiska o sjuka! visst det gör ont ibland, men ibland tycker man bara synd om folk som inte har met vett.. så jag låter alla vara välkomna att kommentera, vill ju gärna ha av er som är snälla :)


Jag tycker att du ska tänka efter innan du väljer att ditt barn inte får ha kontakt med sin pappa, jag vet ju inte vad du har tänkt dig så jag menar inget illa, men tänker mest på ett tips o det är att du ska tänka på barnets skull vad som blir bäst! och självklart ska inte nån jävla brud komma och tro hon är lådsasmamma! hur ska du göra?:

hehe jag ska faktskt berätta det i nästa inlägg, men självklart får barnet veta vem hans pappa är och får träffa honom! på MINA vilkor! men läs andra inlägget så förstår du allt..
o nä ingen brud rör då mkt som ett finger på min son! :)

Vilka lärare har du på vv? jag gick själv på vv och undrar vem dina favoriter är och hur dom tagit din gravititet :)?

vet inte om det blir uppskattat om jaga nämner naman men i dom viktigasre ämnena har ja iaf, lasse (matte , no) .. laila (kontaktlärare , sv , so).. ulf ( engelska)

jag trivs med lärarna .. finns ju vissa som man inte tycker är så trevliga men dom har inte jag så kanske därför man uppfattar det som så :)
men iaf lärarna har tagit det väldigt bra! dom stöttar mig och är jättesnälla, klart dom ställer krav på en men de måste dom ju , det är deras jobb.. men det funkar faktiskt jättebra och ingen ser ner på mig av lärarna så det är skönt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

Blogg

Kommentar