.... feelings...

tog en lång strandpromenad innan idag och rensade tankar....




Kommentarer
Postat av: cec- mode&skönhet

kolla in min bloppisblogg där du kan fynda massor oanvända kläder, skor, väskor och andra accessoarer! =)

www.ceckarlssonbloppis.blogg.se

2012-03-18 @ 20:26:44
URL: http://nattstad.se/ceckarlssson
Postat av: Linnea, 17år&mamma till en liten son!

Hej! Följt din blogg sen innan Tellus föddes :) otroligt vad stark du är! Tänkte bara fråga(om det är okej och inte för privat) bor du ens med Tellus i en lägenhet? Hur fixar du allt ekonomiskt? :)

2012-03-18 @ 22:08:04
URL: http://http:/minbebis.blogg.se
Postat av: Cj

Vad bra att du rensade dina tankar innan idag... Med tanke på att du gått vidare till X... Trist läge att du tycker du är en bra mamma åt Tellus. Väx upp för fan, människa!!!! Se till att ta hand om din så kallade son Tellus istället. Tellus pappa Mergim tar hand om honom som en människa till skillnad från dig som super, far & slänger omkring med Tellus som om han är. En jävla docka rent ut sagt! Passa på att njut av dem tiden du har kvar med Tellus innan socialen kommer och hämtar honom och lämnar vårdnaden till Mergim eller fosterföräldrar. Synd om ungen för fan.

2012-03-18 @ 23:17:16
Postat av: Sara

"Cj"...det är hårda ord från någon som inte har med det att göra eller du jobbar för socialen kanske?? Om det nu finns oenigheter omkring Tellus bästa så är det väl något som får lösas inom familjen och de sociala myndigheterna!

2012-03-19 @ 13:44:10
Postat av: Lillan

Man e väl inte så mogen i så unga pår kanske. Märks ju tydligt på ditt sätt att skriva o hur utseendefixerad du är mm Stavar som en kratta o uttrycker dig dåligt. När du valde att föda ditt barn o ta hand om honom borde du ha insett att det var slut med supande o tonårsliv. Ta ditt ansvar som mamma eller lämna bort ungen till någon som kan ta det ansvaret!

2012-03-20 @ 15:54:58
Postat av: Julia

ÅH NU RÄCKER DE! Jag förstår inte hur ni människor kan skriva såhär? Vad Olivia och Mergim har, är en mycket fin son, resten kan väl alla andra skita i?



Att ni orkar lägga ner tid på att skriva så fula kommentarer! Som ung mamma, där man ger allt för att ens barn ska ha det perfekt, vill man inte ha några kränkningar via internet, speciellt inte från en okänd person.



Och om man är en STOLT ung mamma, då är man utseende fixerad, så är det bara. Varför ska inte unga mammor få se snygga ut? Och att ta ansvar som en mamma och lämna bort ungen? VAD FAN ÄR DET FÖR ANSVAR SOM EN MAMMA? Min fråga är, hade du lämnat bort ditt barn? De tror fan inte jag! Såfall kan du prova skaffa barn själv och lämna bort de, tänk så kul det hade varit? Eller?



Att hon stavar som en kratta? Jo men kära du, hur stavar du själv..



Att hon dricker? Ja vadå, i början när barnet ammar bör man inte dricka, men kära nån Tellus är SNART ett år, bör Olivia inte få unna sig något gott med en cider, eller två, eller kanske ett glas vin, vem vet och varför bry sig?



Är ni så vettiga själv, så för fan, skriv om ert perfekt liv på en egen blogg! Skärpning nu för helvete!



2012-03-20 @ 20:16:49
Postat av: Anonym

Julia! Ja Olivia OCH Mergim är föräldrar till Tellus, men det verkar Olivia ha svårt att acceptera. Mergim får träffa honom JA men mer är det inte.

2012-03-21 @ 08:09:58
Postat av: Julia

Nej, men varför ska andra bry sig om det? Olivia har burit på honom i 9 månader, i början fanns ju inte ens mergim "med i bilden", visst att han ska få träffa Tellus nu, men jag tycker att det är Olivia beslut helt och hållet.

2012-03-22 @ 19:46:32
Postat av: Anonym

Julia: Märks att du inte vet hur det ligger till. Ingen visste vem pappan var. Men mergim har funnits "med i bilden" redan innan han ens visste att det var han som var pappan. . Så uttala dig inte om du inte vet! Tellus är snart 1år och mergim får fortfarande kämpa för att få lov att ha honom. Det tycker jag är fel. Tellus har väl rätt att vara hos sin pappa, eller?. Eller tycker du att om en tjej blir gravid utan att veta vem som är pappan och tar beslutet att behålla barnet, då menar du att hon har mest rätt till barnet ?? pappan ska då träffa sitt barn när och om han får för mamman? Mycket konstigt sätt att tänka!

2012-03-22 @ 21:10:04
Postat av: P

CJ ! När jag får reda på vem du är ska jag slå in ditt ansikte. Jävla efterblivna människa! Skaffa dig ett liv o sluta sitt här o kommentera varenda inlägg att hon är en dålig mamma

2012-03-24 @ 13:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

Blogg

Kommentar