15 månader!

Idag ör mammas son 15 månader! Älskardig så!!
Varit på stranden och busat idag! 
Vlev taco mys i kvälls solen också!
 
 
Usch, kollar aldrg tillbaka! Men kväll gjorde jag det! Bilder från när jag var gravid och tellus nyfödd och liten! Så underbart söt från första dagen han kom till världen! Blandade känslor och det skör i hjärtat att så
Många hemska människor försökt förstöra så att man inte fått njuta fullt ut! Världen finaste pojke! Vi två mot världen! Ska kämpa för dig! 
 
Mammas charmtroll! Älskar dig! Tellis Nevelin <3 

Saltsjöbaden

Ikväll blev det efter många om och men att gå och äta en mysig middag på saltan ! Ville gå på Magnus uggla konsert och svider i hjärtat att jag inte kunde.. Sen ville jag till kulla med mina vänner och dansa till perikles! Men de skippade jag för jag väljer tellus först! Så det blev saltan och äta god middag med min älskade vän och hennes Goa pojkvän och kompis! Supersale killar s dom kan detta med musik hehe!  Strålande väder på kvällen! Och Danne stråhed som uppträdde! Han kom fram och pratade lite mes mig, härlig man det! 
 
Nu är jag hemma och har Nattar älsklingen! Ska själv sova! Godnatt 

Länge sedan...

Hej bloggen och alla läsare! 
Det var länge sedan,ända sedan sist ;) 
 
rykte till Cypern 1 vecka.. Samma dag som jag kom hem så började jag flytta.. Det höll på en vecka sv slit! Eftersom inte en enda hjälpte till... Så nu har jag bosatt mig i en mysig helt nyrenoverad lägenhet! 
Bytt dagis till tellus
 
Tellus har lärt sig gå så nu springer han för fullt... 
 
Spelat mini golf 
Varit på spa
Varit på Kiviks marknad ätit och krängt köpe mat och godis! 
 
Inte hunnit skaffa internet! 
 
Även mkt skit som hänt..... 
 
Kram