myshelg<3

sovit hos andre hela helgen..

igår kom therese dit o jon o vi lagade tacos o såg idol.. mysigt!!

o danilen åkte ut :( för helvete asså!! olle kan ju nt hantera en scen o han sitter säkert ut men honom!!



v 16

Vecka 16

Barnet:

Massor av plats att plaska omkring

Han eller hon rynkar pannan, suger på tummen och sväljer vatten. Det sistnämnda kan orsaka hicka, men det är ingenting du känner av än så länge.

Barnets hår växer. Det finns ögonbryn och naglar som man kan se tydligt.


Färglöst, tunt hår som kallas lanugohår börjar nu täcka kroppen. Man tror att syftet med det här håret är att hålla kvar fosterfettet, som bildas under de kommande fyra veckorna. Fosterfett är en oljig substans som skyddar barnets tunna hud. Lanugohåret försvinner inte förrän i slutet av graviditeten.


Just nu är det fantastiskt att vara i magen. Det finns massor av plats att sparka och röra sig på.

Mamman:

Den första sparken

Om du väntar ditt andra barn är det möjligt att du känner sparkarna redan. Många kvinnor beskriver känslan som ”gasbubblor” eller som en fladdrande känsla. Du kan ha märkt av det här i flera dagar, men inte förstått vad du kan ha känt.

Oroa dig inte om du inte känner barnet ännu. Fosterrörelser känner man oftast för första gången mellan vecka 16 och vecka 20. En del barn är mer aktiva än andra. De har redan en alldeles egen personlighet.

Har du märkt att det inte alls är lika bekvämt att ligga på rygg längre? Sluta ligga på rygg. Om du gör det trycker barnet på aorta och hindrar blodflödet i din kropp. Det är därför du känner dig svimfärdig.


 


Underbart!

helt underbart att ja börjar känna mig bättre!!
så skönt kan ja säga er!!
o idag har man ställt upp för familjen ...
bröderna fick åka till ett lekland.. så höll ja mamma sällskap o vi satt o fikade i ett riktigt oljud från hundratals barn haha men sånt får man stå ut med :P

nu är jag hemma .. så ikv blir det mys o tv..

aah ja e så glad hittat jättefina låtar som ja lyssnar på nu :) hehe


90 års fest!

min pappas farmor fyller 90 år så idag handlade ja en klänning o ett fint midjeskärp o så..
vi åkte dit o firade.. åt mkt god mat..
agnes som fyllde år hon var faktiskt med i tidningen på helbild o var utvald till oktobers nånting haha ..
me ja all kärlek till henne o grattis på födelsedagen!



FRÅGOR O SVAR:

vad hette bloggen som skrev skit?:

den finns inte mer för det e fixat..

vf e du nt i skolan? de e ju nt precis så att du har en kalaskula?:

jag har mått dåligt först i nån månad o bara spytt.. så ja har nt haft ork eller klarat av de.. sen nu har ja fårr körtelfeber så ja mitt svar e att ja e sjuk o klarar nt av det... det handlar nt om magen för antagligen kommer ja gå i skolan när ja e tjokis!!

kommer pappan ta sitt ansvar?:

det kan ja nt svara på.. ingen anning o kommer nog nt få veta de förren efter bebisen är född o kanske ännu löängre efter det.. allt e ett mysterium ..

vart ska du o bebisen bo?:

lyckas ja få en egen lägenhet så ska vi bo där.. inget bestämmt än.. o sen som sagt allt e just nu ett frågetecken o man får ta dag för dag så man får se vad som händer ...


bomb!!

legat nu dessa dagarna o nt haft nån ork .. bara blitt sämre e som en dörende.. men ja pallar nt snacka om de för alla vet att ja nt mår bra.. vatt på sjukhuset jo dom tog mer blod men mer än så gör dom nt .. så de e till o vila... hoppas ja mår bra imon så ja kan vara med på min pappas farmors 90års fest..

för o göra en lång dramatsik sak kort ska ja berätta att ja blev som en bomb idag så grattis till den personen som ville få mig på de humöret.. tänker nt ljuga om o säga att man nt blir förbannad för d blir man !! en person har alltså startat en blogg med en massa skvaller=vet nt vad han/hon skriver om eftersom de som stod där nt va sant.. det stod om mig...

visst man kan ju säga oj då får man publicering o fan den människan e jävligt avis o har inget eget liv!! o ja har nt problem med att follk skriver om mig o min gravititet o vad dom nu tycker.. men att nt våga stå för vem fan man e de e jävligt lågt!! ja står alltid för vem fan ja e!! så ja tycker att om man ska ljuga o kränka ner folk stå för vem du e!!

det stod iaf så om mig att ja vatt på fest o haft sex med först en kille .. sen dens bror och en till på samma gång.. o allt skedde på samma kväll .. o att ja haft sec med så många att ja nt ens kommer ihåg hälften av dom ja haft sex med.. HAHAH  ja vet alla!!! ja haft sex med namn o efternemn o hela köret för ja känner alla!!

jag skrattade faktiskt åt vad det stod samtidigt som man blir förbannad.. eftersom att den personen e jävligt patetisk ... haha tror att den vet vad den skriver om o INGET stämmde de va de som va så sjukt.. jo de stämmer att ja e gravid med resten som stod där stämmer ju nt?! hallå starta nt en blogg o skriv saker nt för de första nt har nått o göra med o sen nt vet ett skvatt om .. du skämmer ut dig själv..

skulle kunna skriva hur mkt som helst men nej ja ska nt lägga ner energi på nån som nt finns för ingen e värd något i nåns ögon när man är så som person .. finns så mkt kloka ord ja skulle kunna säga men ja väljer o stanna hjär för hur mkt man än försöker få in i vissa folks huvud så går de bara nt ..



ja vet sanningen de e de som spelar roll!!


de går frammåt..

de e så skönt att de går frammåt just nu .. jag börjar bli piggare.. o de e skönt fast ja fortfarandre e sjuk.. jag har fått en del gjort idag .. skrivigt om en låt till en fest som ska sjungas där hehe .. sen har ja fixat lite med en massa pappaer som ja var tvunger att fixa här hemma..

sen efter de blv jag trött o behövde vila..

mamma bakade lussekatter mmmm riktigt gott!!

sen har jag fått lite pressenter av farmmor o farfar för dom har kommit hem från turkiet.. så mkt fina saker :)

nu har ja lite saker framför mig som kommer bli intressant o läsa om senare.. men just nu har ja inget att avslöja :)

FRÅGOR O SVAR:

har du funderat på namn?:

jag lite har jag ju men i vilket fall som helst så är det inget jag kommer berätta förrän det är helt bestämmt och jag har min lilla bebis :)

Vad tror du själv det blir , kille/tjej?:

jag har ingen anning jag gissar ALLTID rätt på andra men jag vågar nt gissa på mig själv haha ..





Här är en bild på mig !
har fått två kommentarer från två personer med samma namn dom heter anonym hehe lite roligt namn tycker ja . dom skriver iaf att mitt barn kommer se ut som mig .. alltså se ut som en fittgroda med vårtor o sånt :)

(har nt en enda vårta och jag är nt grön o ja jag hittar nt likheten men ni verkar göra de)

här e jag och ett hjärta för jag e en kärleksfull person ...

vissa har ju iaf ett hjärta .... "HOST"


samtal

jag tror nog det börjar gå frammåt nu .. kännt mig piggare idag så har till o med kunnat vara uppe o gå lite :) o fått i mig o äta!!

jag var o pratade med marie som ja fått som kurator/psykolog vad man nu vill kalla det :) känns rätt skänt vi snackar om allt o kommer förtsätta plus att hon hjälper mig med ekonomi osv.. mkt bra man tror nt man behöver det man man behöver faktiskt prata ut o hon o ja konecktar riktigt bra :)

bakat ett gott nyttigt bröd idag med linfrö o solroskärnos o massa annat i o de blev riktigt gott!!


HAHAHA måste bara säga de att ja fick en kommentar från en tjej nyss när jag loggade in o hon varnade mig om halsbränna.. jo tack!!! ja fick den idag .. o ja håller med fan nt kul haha riktigt jobbigt.. men hoppas de bara e en engångs grej för mig .. o att de mest e som min hals läker för ja tar medeciner så ja förhoppningsvis ska bli frisk.. o nu hoppas ja bara att ja fortsätter bli bättre o bättre..

GISSNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag e de exakt en månad till mitt ultraljud så ja skulle vilja att ALLA kommentarar o gissar vad ni tror ja kommer o få för kön :) prins eller prinsessa?


BM

igår va ja på MVC hos min BM!!
vi lyssnade på bebisens hjärta♥
det lät som ett litet tåg haha de slog iaf jätte snabbt i de lät fint! så allt va bra med bebeisen iaf!

jag har fått utskrivigt starka tabletter av en läkare som ska hjälpa mot mitt illamående eftersom postafen nt alls hjälpte.. så nu testar ja dessa som e starka o måste fås på recept..
dom heter legigan!

jag fick tid till ultraljud den 18 novermber o då ska ja kolla könet :D spännande!!


igår:
igår låg ja med min körtelfeber hela dagen där med.. svettades som en gris haha
 tog panodil o illamående tabletten så mot kvällen så mådde ja helt okej så ja o familjen åt tacos o sen blev det diol :D<3
sen somnade ja framför tv:n o sen har ja nt kunnat sova på hela natten har så jävla ont o min hals har svullnat riktigt mkt så svårt o andas o svälja...
så nu har vi ringt sjuhuset så får se hur allt blir.. blir jävligt arg över att dom nt gör nått utan säger till mig o vänta tills de blir värre?? ofta? nä men gå hem o sen när halsen svullnar igen kan du komma :D
men vi tänker nt göra nått åt saken mer än att vi tar blod sen kan du gå hem o vila..

de blir o bara ligga hela dagen idag som alla andra dagar typ.. film o tv..


FRÅGOR O SVAR:

ska du göra kejsarsnitt?:

haha nej inte vad ja vet.. de får man nt bestämma själv.. de gör man bara om bebisen ligger fel o den inte går att vända eller om bekena är för trånga.. så nej ja kommer föda normalt om inget annat sker innan dess... dom vill inte göra kejsarsnitt på sjukhuset ändå , finns många som e rädda o föda så dom vill ha de men dom får psykolog hjälp för dom vill nt ge kejsarsnitt man får föda vanligt!


säker på att de va bebisen som sparkade o de nt va gaser?:

haha ja sånt känner man ju.. de e rätt stor skillnad på bubblur frpn bebisen, gaser, o spark
o jo man kan visst känna bebissparkar innan vecka 18.. om man e smal om magen så kan man känna de väldigt tidigt min mamma kände mig i vecka 14..
e man lite "stor" sen innan så kan de va svårt men även där kan man känna sparkar.. så de e ksitsnack om att man nt kan känna redan :)



jag när ja va liten :)


FÖRSTA SPARKEN!!

idag kände ja första SPARKEN!!

hehe rätt sött.. man känner hur det kickar till då o då :)

legat hela dagen idag o kommer nog göra de ett bra tag frammåt men de e bara till o kämpa på..
fäller några tårar då o då för ja ska säga allt e nt så lätt.. o ja vet ja satt mig själv i denna sitsen så de inget ja klagar över.. men de finns så mkt annat som dumma kommentarer o olika folk som bara nt har vett i huvudet.. sen att man ligger inne själv o har ingen ork..
o ser kärlek på tv.. då blir man ju nt liiiiite sugen på o ha en bra kille.. vilket de finns få av men de finns!!

nu äter ja lite honungsmelon o ser robinsson!!

imon händer en hel del.. hoppas verkligen ja orkar med.. ja ska först på möte på skolan med rektor mm. men de berättar ja mer om imon.. sen på dagen ska ja till min bm :) ska bli spännande .. o ni som nt vet vad bm e så e det barnmorskan hehe.. vill avslöja lite saker men de får vänta ett tag :D

aah nu ska ja bara va uppe lite till sen soooooova o de ska bli sååå skönt!!





nt min mage!!!!!

hittade ett lik :O

Chokad!
fick veta att mina kompisar hittade ett lik i skogen idag när dom va på orientering.. ja e ju sjuk så kunde nt vara med.. o shiet sånt e ju bara gjort för mig haha spänning som fan !!!! men ush vad hemskt!!


sjukhus o dåliga nyheter...

låg på sjukhuset hela dagen igår.. fy fan vad ja mår dåligt.. ser ut som ett lik .. dom tog en massa prov o test.. halsprovet visade inget.. o sen skulle dom ta en massa blod.. men de hittade en infektion bara.. sen har ja hög feber.. och början på en KÖRTELFEBER... mamma har precis fått det o hon har smittat mig så nu e vi så gott som inlåsta får nt anstränga oss eller träffa nån för de smittas.. o de e farligt.. dom vill nt ge mig nån medecin så ja måste komma dit nästa vecka när ja har fått lida ännu mer o de blir ännu värre.. tycker ni det e ovanligt att sjukhus nt kan sköta sitt jobb? de har gått i 3 veckor o sagt att mamma haft halsflus men den medecinen hjälpte nt o blev bara värre.. o sen sa dom amen bara vile de e infektion .. o sen 3 gg säger dom att de e en svårartat halsflus så hon fick en speciell medecin men nej de va KÖRTELFEBER!.. blir så arg på sjukhus ibland!! eller ja ofta.. s nästa vecka ska ja dit igen o ta en massa blod igen .. ah kan de bli värre eller? just nu har ja så ont ja bara ligger ner hela kroppen ömmar o gör as ont när ja sväljer.. o upp i öronen .. det e hemskt ska ja säga..
'

jag kan nt få i mig nån mat.. så om ja nt får i mig lite mat iaf eller iaf vätska så måste dom lägga in mig på dropp.. kul.. o nt få äta utan ha nålar i sig som ger en vätska.. o sen sova själv på sjukhuset i ett vitt rum utan nånting tv o sånt .. nejtack olivia du måste försöka äta!!



FRÅGOR O SVAR:

har fått lite frågor från några i lund!!

1. ryktena går i lund att du väntar trillingar?? e de sant??
2. det sägs att du hade sex med 5 killar samma kväll?

okej så ska ja svara på dom nu haha o ja bara skrattar för det första o vill säga sluta lyssna på rykten :P för om ni vet de.. så vet ni mer än jag ..

1. nej jag väntar en liten bebis och vet inte var ni fått trillingar ifrån :P men så kan de gå med rykten .. nt för ja bryr mig om rykten men tycker de e otroligt barnsligt :P

2. verkligen nt .. de e allt ja har o säga om det.. o samma sak säger ja här .. om ni tror på det ja tänk själva efter vad ni har i huvudet då .. hmm men bra ni frågar iaf ..



bilder från sjukhuset.. o ja ser för jävlig ut!!










kiroprakter/skolfoto

i morse steg jag upp o fick snabba mig för jag hade en tid till kiropraktern han skulle knäcka mig .. som sa som vanligt herregud har du varit med en bilolycka eller nått för jag var verkligen låst överallt så ni kan tro han knäckte på överallt.. måste tbx nästa vecka för allt gick inte o låsa upp..

jag gick till skolan för o säga hej.. haha men jaja kan ju nt påstå att dom verkade glada över o se mig eller att nån hälsade.. dom lådsades som inget (eleverna)
lärarna e trevligas iaf.. ja tog hem lite skolböcker som ja suttit med idag..

diskat o lagat mat till mamma.. så jag e rätt slut nu o somnade till innan på soffan..

jag fick skolfotona idag !! o såhär blev mitt singelfoto..


bebiskläder/vecka 14

Vecka 14

Barnet:

Lite hår på huvudet

Barnets muskler växer och det blir starkare. Barnet kan hålla uppe sitt huvud och nicka, och rörelserna blir mer märkbara. Händerna kan gripa tag, och fötterna kan sparka lite. Barnets ben är nu längre än armarna.

Det lilla ansiktet ser mer mänskligt ut, och om det har ärvt några ansiktsdrag från dig eller din partner blir de tydligare för varje dag som går. Lite hår kan ha växt ut på huvudet.


Nu börjar produktionen av myelin . Det är den substans som bildar ett skyddande lager runt det system som skickar meddelanden genom hjärnan. Produktionen kommer att fortsätta under de första åren av barnets liv.

Mamman:

Magen växer

Kläderna har förmodligen börjat kännas mindre och du måste köpa byxor och toppar i en större storlek än vanligt. 
Mängden fostervatten som barnet flyter omkring i ökar väldigt mycket nu, och det får din mage att växa.


Håret återhämtar sig från stressen i början av graviditeten och är nu mer tjockt och glänsande än någonsin förut.


Om du fortfarande är trött ska du se till att du får tillräckligt med järn. Prata med barnmorskan eller läkaren.


Glöm inte bort att graviditet är ett fullständigt legitimt skäl att säga nej till allt du inte känner för att göra. Det är smått otroligt. Och väldigt användbart.

 

 

 

 

Jag fick massa bebis kläder av mamma.. gulliga.. tack så mkt <3

 

 

 

 

 

 

sen har ja fått köpa postafen.. som ska hjälpa mot illamående.. inget farligt för barnet! ja tycker

däremot att dom nt hjälper så mkt för ja har så sjukt starka illamåenden.. legat hela helgen..

biverkningarna på postafen är att man blir dåsig trött o ser suddigt så man för inte köra bil eller nått sånt!! aha man känner sig rätt vinglig :P

 



kalas!

idag har ja sovit väldigt mkt .. skönt!!

har så JÄVLA ont i kroppen o muskler o rygg o allt.. så kan nt röra mig .. bara till o ligga ner.. kan knappt andas ens så ont ja har.. så nu har ja bokat tid till kiropraktern så han få knäcka mig på måndag..

jag gjorde ett fint fruktfat o la mig i ett varmt bad..
fösökte mjuka upp musklerna men nix hjälpte nt hehe ..

min bror fyller 10 år imon så vi har släktkalas för han nu ikv..
så har gjort lite förberedelser idag .. dukat.. skivat annanas.. kladdkaka o grädde o massa mer gottigt..!!

nu sitter ja o ser robinsson!!
har tända ljus..
mysmys



FRÅGOR O SVAR:

ditt efternamn var kommer det ifrån? du hette ju olsson innan?:

jag hette olsson innan ... men sen giftse sig mamma o pappa sig o då ville vi nt heta pappas efternman o pappa ville nt heta vårt efternamn .. så vi ville ha nått som ingen annan hette ..
så df kom vi på nevelin helt själva.. o ingen annan kn heta det för vi har typ "patent" på det..


jag som liten hahaha en lite skojig bild.. riktig stekare..





höstmys

idag har jag bakat glutenfria bullar... ja gjorde lite med känsla o dom blev faktiskt supergoda!!!
ost bullar, flingsaltsbullar o vanliga bullar :)
nu kan ja äta lyxfrukos ett tag fram iaf.. hehe

jag gick en runda på stan .. behöver verkligen nya kläder.. men ja ja hanlade inget som vanligt haha får se om ja handlar de om nån dag ist..

på vägenhem såg ja en massa fina löv.. nu e de höst!!
alla dessa färger.. mysmys..

ja har lagat mat till mamma o mig o lillebror..
gillar o testa nya saker så ja lagade potatis o brocoli o torskfile.. ja gjorde en sås till o de blev gott :)

nu ska ja se klart på tv.. sen vill ja bara krypa ner i sängen o sova gott..











mumsfillibaba!

både igår o idag har ja mått pyton kan nt gå i skolan .. känner mig verkligen till besvär för alla lärare osv.. de e lite pinsamt att behöva må så dåligt.. men ja skäms nt över graviditeten men över att behöva gå hem o spy hela tiden osv.. de e verkligen jobbigt.. kan nt anstränga mig utan måste ligga hela tiden för annars blir de bara skit av allt haha ..

idga har ja faktiskt färgat håret.. blondare.. o hon klippte 10 cm på mitt hår aah kort jämfört med innan.. tycker ja iaf haha men skönt ändå att få bort allt slitet hår :) men ja kan säga att de tog på krafterna o sitta där o vänta med färg o allt.. ush trodde ja skulle .. ja ni vet.. haha

sen har ja varit hos mormor o morfar o legat o vilar.. o legat i deras massagestol.. riktigt skönt speciellt nu när ja har så ont i ryggen.. ikv fick ja faktiskt i mig mat.. ja o mamma blev bjudna på mat där hemma.. kyckling o klyftpotatis med berneis sås o curry sås o massa goda grönsaker..
efterätt annanaspaj..

nu e ja super trött men för er skull sitter ja o kämpar o skriver ut ett inlägg så ni kan ha nått o götta er med hehe..





FRÅGOR O SVAR:

vissa frågor e typ samma så ja tycker de e onödigt o svara hela tiden .. tar vissa..

Hur e dina vänner? har dom svikit eller stöttar dom?:

ja asså alla vänner som läser detta.. de handlar nt om er.. e det er så har ja redan sagt det till er :)
det finns ju vissa som sagt upp kontakten direkt..et tycker iaf nt ja e några riktiga vänner.. men dom gör som dom vill.. men dom sjunker verkligen som personer haha ja skule aldrig lämna en vän för en sån sak .. men visst alla e vi olika sån tur e så e det väldigt få !!
men sen har ja fått mer vänner<3
o mina gmala vänner stöttar mig o de känns bra..
så jo mina vänner finns fortfarande.. vissa sticker fram mer än andra o visar det jätte mkt o de e ja super glad för <3

Ska du gå i skolan när barnet e fött?:

jag kommer klara 9:an sen kommer ja få bebisen o då kommer ja va mamma ledig i ett år sne kommer ja förmodligen att plugga vidare.. ja har lite olika tankar o man får ju se hur allt bli o hur man löser allt.. ta dagen som den kommer för man vet aldrig vad som kommer hända..



Shopping i malmö..

ush nu e ja trött.. efter en lång dag i malmö.. ja o familjen åkte till malmö o gick på olika köpcentrum .. ja shopppade pressenter och ett par väldigt fina klacka skor till mig :)sen blev det en stickad tröja börjar bli kyligt.. det var mysigt iaf..

på vägen dit så körde vi om Gudrun schyman hahaha

jaaa e såååå trött aah alltid alltid trött..

börjar få upp gamla minnen i huvudet.. bearbetar nog hela mitt liv tror jag eftersom ja kommer ta ett väldigt stort steg..


FRÅGOR O SVAR:

Hur mår du psykiskt? ja förstår att fysiskt kräks man ochs sånt ..:

Jo asså jag mrå väll upp o ner.. hormonerna sprudlar.. haha o det e jobbigt.. man har väldiga humörsvängar.. sur ena stunden o glad ensa, ledsen andra så det skiftar hela tiden.. man kan nt riktigt kontrolera dom haha det e värre än pms.. o det e jobbigt för man vill nt vara på ett visst humör ibland :P.. sen håller ja på o få en massa tankar osv.. så ja ja försöker verkligen vara stark .. men man e stark ett tag sen kommer alla tårar o man blir ledsen över massa saker.. för att allt nt e som man kanske kan önska.. men de kan man nt begära så ja .. allt e som en karusell kan man säga..
ja kan säga att ja saknar verkligen ett förhållande o ha nån som älskar en .. men japp sånt kan man nt styra så finns nt mkt o göra åt det.. finns mkt ja kan säga här med känslot o allt men de får räcka såhär haha .. man ja känslorna e som dom e som sagt :)


lördag..

det blev städa rummet idag.. inte sovit en blund på hela natten ..
så det har mest varit fixifx idag..

ikv!!
det blir lyxmiddag med familjen ikv.. jag sitter just nu o e jätte hungrir haha men det kommer bli as gott o lyxigt :) o mysigt såklart! sen blir det titta tv.. o lite sånt hehe

ja vill ara säga tack alla fina människor som kollar bloggen och stöttar mig :)
ni som e tvärtom .. ja behöver nt ens säga nått mer än i dont care .. ;) o era kommentarer e som skämt.. mitt liv vafan har ni o blir arga/upprörda för? de påverkar ju nt ert liv! haha

OBS!!
anonyma som kommenterar e bara så jävla fegt tycker ja .. stå för vem du e isf? hur svårt kan det vara ? för anonymt = inget!
så om ni nu vill säga era åsikter.. så skriv vem ni e så svårt e det väll nt o stå för vem ni e? tänk hur mkt ja stå för!



jaja vi drar till med lite frågor då :)

FRÅGOR O SVAR:

Hur är det med din familj nu?:

jo ja o mamma bor i lägenhet.. bara nån månad , för att komma ifrån stress o bara ta det lugnt lixom o koppla av :) men sen ska vi hem igen .. varje helg äter familjen middag tsm o har det mysigt!
så ja min familj e bra tror ja hehe :) o en sak som alla ska vet.. det går rykten om att mina försöldrar skiljt sig.. INTE sant !!!
de enda som hänt e att ja o mamma bor i en lägenhet nån månad till för att ha lugnt o ja har kommit lite längre ini graviteten o mamma blitt starkare :)

Hur tog din mamma det?:

hon blev såklar chokad? hon sa till mig att det inte fanns nått val utan ja måste ta bort det.. men samitdigt så kan hon nt göra som vissa andra säger hon borde göra.. att kasta ut mig? min mamma e en underbar människa o hon kämpar för sina barn till sista secund lixom .. o va skulle de hjälpa att göra mig hemlös? så just nu ser vi båda positivf på det och hon stättar mig o e underbar! hon har även varnat mig för en massa saker.. o tex att de nt e hennes barn utan JAG ska ta ansvar o det e en självklarhet för mig :)

Hur tog din pappa det?:

han blev ledsen o arg..
vi har bråkat lite sisådär.. men ja trodde nt han skulle ta det som han gjorde.. trodde han skulle få spel men de fick han nt .. för vad ska han göra? o vad ska de hjälpa med? det ändå som finns är att prata mer hjälper nt? men nu e det bättre ja o pappa e vänner :)

Hur tog dina börder det?:

haha jo dom tyckte väll det va lite spännande o roligt :)
dom sa direkt då blir vi morbror haha o sen tjafsar dom om vem som ska hålla bebben på dopet ;)



helg?

Jag vet nt när ja sist kände att det var helg? e så tråkigt.. o sen de man planerar blir aldrig av :/
men jaja de behövs väll att bara ta de lugnt..
ikv har ja lagat mat till familjen..
sen har vi sett idol ..

på tal om idol..
ja e såååå besviken på det i år.. asså helt vanliga tråkiga som e med? jaja de e iaf vad ja tycker.. finns nt så många som utmärker sig.. men det kommer kanske.. o många har åkt ut som faktiskt varit väldigt bra.. men aja hoppas de blir bättre.. o dom behöver göra lite make overs så dom blir lite roligare o titta på o skiner mer ;)



FRÅGOR O SVAR:

Hur tog lärarna det på skolan?:

dom tog det väldigt bra, min kontaktlärare stöttar mig jätte mkt o tycket det e spännande ... hon gör allt för ja ska få mina slutbetyg att bli toppen! vi har gått igenom så att ja får göra alla nationella prov antingen efter alla andra eller om ja inte har fött än så kommer ja till skolan dom dagarna ..
de andra lärarna pratar med mig os töttar o förstår så det känns faktiskt väldigt bra :)




Är du ledig från skolan eller tar du dig dit ändå fast du mår dåligt?:

jag försöker vara i skolan så mkt som möjligt.. men det e nt så lätt ja mår verkligen skit...
så har varit hemma vissa dagar.. men annars brukar ja gå.. kommer kanske lite senare på dagen vissa dagar o sånt.. men ja måste försöka iaf o hoppas snart ja blir bättre så skolan kan bli lättare..





Har börjat få minnen .. väldigt mkt minnen som berör både på gott o ont.. o just nu har ja mkt homoner o e väldigt känslig.. så känner bara att de e rätt jobbigt.. skulle helst vilja sluta få upp minnen av olika saker.. för de kommer aldrig tsm så de sårar bara...