x factor jag sjunger

http://www.tv4.se/x-factor/klipp?quick_selection=X+Factor+auditions+2012&utf8=%E2%9C%93#audition-olivia-nevelin-bless-the-broken-road-2217210-lh

X factor

Ikväll på det premiär för x factor! Jag vet inte vilket program kag kommer vara med i fö. Dom klipper ihop från olika städer! Jag gick vidare 3 omgångar men tyvärr visar dom bara gången då jag åkte ut Haha Bull :/ 

nevelinsflowers.blogg.se

Välkomna att besöka min nya blogg! en floristblogg!
 
som jag sa innan så har jag tappar lusten helt öfr att blogga på min unga mamma blogg. öppnar mig och lägger massa tid på det men får inte den responsen tbx som jag vill ja. har märkt att jag har trogna läsare eftersom trots att jag ite bloggar så rullar siffrorna in ändå! tack! men finns även idioter som gottar sig i att bara snoka! folk som inte gillar mig som bara är äckligt nyfikna och vill förstöra och kränka en massa! så har helt tappat lusten!
 
 
http://nevelinsflowers.blogg.se/?tmp=641475

nevelinsflowers.blogg.se

Välkomna att gå in på min nya blogg! en florist blogg där jag kommer lägga ut bilder på allt jag gör i min floristutbilndning!
 
som jag sa innan tänkte jag lägga ner min stora mamma blogg, för jag får inte responsen jag vill ha , jag öppnar mig och tar stor tid till att blogga men får mest skit tbx, sen finns det trogna läsare ( som jag märkt när jag inte bloggat att det fortfarande rullar in läsare) MEN får inte så bra peppning och det behövs så tyvärr har lusten försvunnit helt.
plus det finns idioter som gottar sig i andras liv och vill förstöra och bara vara äckligt nyfikna! som inte ens gillar mig utan bara vill snoka och ha sig!
 
 
 
 
 
http://nevelinsflowers.blogg.se/?tmp=641475