kryper..

tellus har lärt sig krypa..

fast som sin mamma gjorde,... skuttar fram som en apa.. ett ben bak och ett fram och sen hoppar man ;) men de funkar ju också haha ni är han på allt som man inte får vara..


Kommentarer
Postat av: Lizzie

Hehe Rasmus blir 9 månader och han reser sej emot precis ALLT han kommer över, och går ut med möbler, innan idag stod han vid fönster brädan i stora rummet och slängde ner mina ljushållare och blommor i golvet och sen satte han sej glatt ner och kladda ut jorden över golvet haha xD

2012-02-21 @ 20:38:50
URL: http://frunilsson.favs.se
Postat av: Emma

Olivia, du måste vara den mest underbaraste person jag läst om i bloggvärlden! Jag blir så inspererad av dig, fast jag är dock inte mamma och är ganska ung. Jag skulle väldigt gärna vilja träffa dig, men dock så bor jag i Umeå :( vilket är synd, för du är verkligen personen som inspererar mig till att fortsätta leva inte för att jag vill dö men..du kanske förstår? Jag förstår mig verkligen inte på dom som tycker du är för ung osv. men jag tror att alla som skriver så, oftast vågar dom ju inte direkt säga det till en personligen, men iaf jag tror att dom är så groteskt avundsjuka på dig. Att du har en underbaraste och gulligaste sonen i världen, att du är sjukt fin, duktig på sjunga, duktig i skolan och framförallt att du kan klara det själv! jag ville bara verkligen säga till dig att du är underbar, och även om du ej vet vem jag är så kommer jag stötta dig, för du förtjänar verkligen det! massor av kramizzar till dig och Tellus! <3 /Emma Häggström, kommer skriva till dig på facebook. ;)

2012-02-21 @ 21:15:52
Postat av: Gabbi

Hoppas du får en fin helg! :)

2012-02-24 @ 20:41:59
URL: http://gabriellaita.blogg.se/
Postat av: josse

Aww vad gulligt att han har börjat krypa..... men jag tycker att du kan blogga mer!!!!! Kramar en varnhemsbrud

2012-02-25 @ 09:11:15
URL: http://http:/
Postat av: milles

vilken häftig blogg:O

2012-02-25 @ 11:18:54
URL: http://zmilles.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så kröp jag också när jag var liten! ;)

2012-03-01 @ 16:55:56

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

Blogg

Kommentar