guds plan

jag undrara hela tiden vad guds plan för mig är...

hur ska resten av mitt liv se ut?

alla dessa prövningar, är det för en god sak?






det man alltid velat, är redan förstört och spruckit...


Kommentarer
Postat av: Jonna

"Life's what you make it" :) Prövningar kommer alltid att komma i livet, men man lär sig alltid något utav det. Det som inte dödar en blir man starkare av :) Och du är stark Olivia, det vet vi alla redan :)

2012-01-22 @ 21:53:50
Postat av: Fanny

Hej,!

Jag är 15 år och gravid, ingen vet om det och jag vet inte vem jag ska vända mej till... Jag är bara i första månaden, men ändå! Jag har alltid velat ha barn, kanske låter konstigt men så är det. Hur kände du inför valet att behålla eller göra abort? Jag vill så gärna behålla men släkten och mina föräldrar skulle aldrig gå med på det. Dessutom är min kille ett år yngre, och det gör det hela ännu svårare! Jag litar verkligen på honom, han och jag har varit tsm i 2 år, och det känns som om vi hittat rätt. Snälla jag skulle vara hur tacksam som helst om du gav mej svar på detta, jag tror du vet precis vad det är jag vill ha svar på ! Tack på förhand.



Kram

2012-01-23 @ 00:00:02
Postat av: Pinkozzy

Hej Olivia. Jag läste igår en artikel om dig i en veckotidning. Jag brukar ta någon tidning när jag inte har morgontidningen (söndagar). Jag är man och strax 60 år med 3 barn och snart 5 barnbarn. Jag reagerade mycket starkt på några saker som stod i tidningen. Först det som stod att folk baktalade dig och kallade dig för både det ena och andra. Be dom dra åt helvete. De är inte värda din respekt. Skit i dom bara. Sen var det den där s k barnmorskan som inte ville ha med dig i en grupp. Henne borde du anmäla. Hon ska fan inte stänga ute dig för att andra snackar skit. Vill sedan andra inte delta tillsammans med dig är det deras sjuka beslut. Så sätt dit barnmorskan. Sen hoppas jag att din lille knatte växer upp i ett kärleksfullt hem. Du verkar ju så snäll mot honom. Lycka till i framtiden.

2012-01-23 @ 10:12:42
URL: http://pinkozzy.bloggagratis.se
Postat av: Lizzie

Känner igen den tanke banan.

Min farfar sa alltid att hela livet är en enda stor prövning.

Skickar en stor styrke kram till dej och lille Tellus <3

2012-01-23 @ 17:42:22
URL: http://frunilsson.favs.se

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

Blogg

Kommentar