Fest..

då blev de visst fest igår..
kan ju börja med o säga att ja drack läsk o senare på kvällen vatten så ja nt skulle bli bakis :D hahahaha nä skoja .. men nu behöver man nt få klagomål över att ja drack sprit ;)

hade de riktigt trevligt iaf.. fast att de gick över styr o min lägenhet såg ut som ett bombnedslag!

kom jävligt mkt folk!!

o vi har faktiskt fått klagomål från grannarna hahahaha men vem bryr sig :)?

vet om att ja kommer få mkt kommentarer nu för att ja skriver om att ja hade fest, menmen i dont care.. ja hade kul o de va de som va bra :)

sen kom ju ett gäng "damer" lite senare.. jojo va lite mer klumpig .. ta mammas rödvins flaska o spill på tapeten o sen tro de ska gå bort med salt o spill gärna ut hela saltburken på hela köksgolvet ;) hahaha

fan som här såg ut .. ja o mamma har städat här idag kan man säga !!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Laserturken

Till alla er som tror Olivia kommer bli en bra mamma. Vilken mamma festar på hon är i femte månaden. Skämmer bara ut sig mer o mer

2010-12-13 @ 21:14:44
Postat av: Anonym

men om en gravid kvinna i 30årsåldern har fest hemma, utan att dricka någon alkohol, då är det okej? är du helt dum eller, ser du vad du skrev? vad är det som är fel med att ha fest? jävla idiotjävel är vad du är.

dessutom är - precis som hon skriver - huvudsaken att hon har roligt, för det lär ju inte bli mycket fester i framtiden när pojken kommit ut. och så länge olivia inte dricker tycker jag hon kan vara på hur många fester som helst. du borde verkligen tänka efter innan du skriver.

2010-12-13 @ 21:32:07
Postat av: Anonym

Tycker inte att det är ok ätt 15-åringar festar alls.. men din mamma tycker det verkar ok till och med städar efter er sinnes..Hoppas du inte har fester hemma när barnet har kommit i alla fall detta är precis vad du går miste om alla fester din ungdom man kan inte vara med över allt... du är 15 och tänker precis som en 15-åring fester kompisar... fatta att där e du inte nu du ska bli mamma

2010-12-13 @ 21:48:23
Postat av: Anonym

återigen.. ingen hade reagerat om en 30årig gravid hade haft fest hemma med sina vänner, utan att dricka. vad är då skillnaden mellan en 30åring och en 15åring?

2010-12-14 @ 20:45:36
Postat av: Anonym

Skillnaden är att 15 åringen är ett BARN. 15 åringen får inte komma in på krogen, inte gå på systemet, inte rösta. Inte speciellt lämpligt att 15 åringen har fest i en lägenhet utan sina föräldrar närvarande. När föräldrarna inte finns för sina barn så går det som det har gått för Olivia. Och om hon inte bryr sig att grannarna klagat så kanske hon bryr sig när hon blir vräkt.. En 30 åring fattar förhoppningsvis att man måste ta ansvar för sitt agerande och att man måste ta hänsyn till andra..

2010-12-14 @ 21:51:07
Postat av: Mickaela Sötaste Nilsson

Äh, skit i vad idioter skriver, det är klart du ska få ha kul gumman och det förtjänar du :) <3 massa kramar <3



Ps förlåt för att jag kommenterar så sent som nu, har inte haft så mycket tillgång till internet nu när det dampar haha

2010-12-16 @ 19:39:48
Postat av: Hansen

amen snälla, vad gjorde vi själva när vi va femton? satt hemma o spela soduko? nä vi ville också gå på fester och ha kul. så snacka inte om att det är fel när ni till 99% säkert själva har gjort det. och med tanke på att hon inte drack så ser jag inget fel alls, inte heller från ert lilla perspektiv. och sen om man väl dricker så är det väl fan bättre o ha fest i sitt trygga hem när man e femton än o supa sig full i en park och ligga och spy ner sig själv och inte veta var man är och behöva åka plingplong taxi? eller hur?

2010-12-17 @ 11:27:25
URL: http://volvohansen.com/
Postat av: Malin

Hej! Vad roligt att du är gravid, jag har en kompis som är 1år äldre än dig, hon är också gravid. Men hon vet inte vem pappan är, och tycker det är jätte jobbigt. Vet du vem pappan är? Kan du inte lägga ut en bild på honom, så man kan få se hur barnet kommer se ut! :)

2010-12-17 @ 13:36:29

Kommentera inlägget här:

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

Blogg

Kommentar